Találja meg a szépség titkát

Találja meg a szépség titkát

Fontolja meg az önrészeket vagy az együttbiztosítást

2021. június 21. - womankn

A pénzt megtakarító további megközelítés az egészségügyi stratégiában, annak ellenére, hogy jóval alaposabb védekezésben örömöt jelent, általában önrész vagy együttbiztosítási megoldás használata. Önrész, Az önrész kétségtelenül az összes készpénz, amelyet ki kell választania az 1. helyre, mielőtt a lefedettségi program elindulna, hogy túllépje a szakmai orvosi díjakat. A levonható összeget általában évente állapítják meg, így amint elkölti a megállapított összeget, a felkészülésed által fedezett egészséggel kapcsolatos költségeket valószínűleg teljes egészében megtérítik. Az önrész különösen érdekes lehet, ha a munkáltatója korábban szakmai egészségügyi biztosítással látja el Önt, azonban szeretné kiegészíteni stratégiáját és javítani az ellátások szintjén vhis.

Coinsbiztosítás, A wellness-lefedettség csökkentésének további módszere lehet az coinsurance használata. Például, ha 30% -os biztosítási arányt választ, akkor minden egészségügyi ár 30% -át el kell költenie a saját zsebéből, és a fennmaradó 70% -ot teljes egészében a biztosítási fedezete tartalmazza. Egyes biztosítók lemondanak az együttbiztosításról abban az esetben, ha a hálózaton belüli elkötelezett klinikák mellett döntenek, ami egyrészt korlátozza a klinika előnyben részesítésének szabadságát, de mindazonáltal lehetővé teszi, hogy értékelje az alacsonyabb arányokat az együttbiztosítási ajánlat miatt 醫療保險.

Vizsgálja meg a külföldi árakat. Mivel Hongkong az egyik legdrágább terület a személyes egészségügyi ellátáshoz, jó javaslat lehet megvizsgálni a gyógymód árait a helyszín más nemzeteiben. Thaiföld például véglegesen meghatározta a Worldwide Wellness Insurance kötvény jelentés árát, és szintén kedvelt lehetőség a sok hongkongi emigráns között. A professzionális orvosi turizmus virágzik, és egyre több ember repül oda, hogy alacsonyabb áron igényeljen magas színvonalú egészségügyi ellátást 自願醫保.

Bizonyos körülmények között az egészségügyi kiadások, amelyekhez repülőjegy és szállodai szállás tartozik, nagyon olcsóbbak lehetnek, mint a kezelési módszer Hong Kongban. Különösen, ha bonyolult műveleteken kell átesnie, akkor a saját zsebéből költhet el egy részét a díjakra, ha a védelmi korlátozások túl minimálisak lennének. Egyes biztosítótársaságok esetleg arra is ösztönözhetik Önt, hogy feltétlenül találja meg azt az útvonalat és kínálatot annak a járatnak és a szállodának a fizetéséért, akik vállalják, hogy Hongkongon kívül igénybe veszik az Ön egészségügyi ellátását, ami minden más esetben rendkívül drága lenne. Ez nem meglepő módon csak alternatívát jelenthet az emberek számára azáltal, hogy világszerte elkészítik a wellness-biztosítási kötvényt.

süti beállítások módosítása